"Це треш якийсь": Степанов обурений проведенням багатолюдного фестивалю в Запоріжжі (відео)

На свято завітали десятки тисяч людей. Про жодні маски та соціальну дистанцію не йшлося.

Очільник МОЗ вимагатиме притягнення до відповідальності організаторів масових заходів. Фото: Главком.

У Запоріжжі в розпал пандемії коронавірусу влаштували масові гуляння в рамках щорічного музичного фестивалю "Khortytsia Freedom". Відповідне відео опублікувала Teza в Telegram, передають Патріоти України.

На свято завітали десятки тисяч людей. Про жодні маски та соціальну дистанцію не йшлося. Грубе масове порушення карантинних обмежень викликало обурення міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Він згадав про це на щоденному брифінгу МОЗ на тему поширення коронавірусу в Україні.

"У мене немає жодного питання до людей, у мене питання до організаторів. Вибачте, це просто треш якийсь - то, що ви робите", - сказав він.

Степанов додав, що звернеться до контролюючих органів, щоб було вжито відповідних заходів. Також він очікує зростання кількості заражених.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...