"Це треш! Його запхали як мінімум у три вистави!": Артист балету, який мріяв про Росію, виступив у Києві

Французький танцюрист балету Клеман Гійом, який випустився з Академії балету в Нідерландах, зараз виступає з балетом Національної опери України. 26 січня він грав у виставі "Сифільда", яка відбулася в Києві. На сайті Нацопери його називають "запрошеним художником", повідомляють Патріоти України.

Варто відзначити, що Гійом завжди мріяв виступати в Росії, про що неодноразово говорив у своїх інтерв'ю. У 2022 році він таки виступив у країні-агресора, а потім розхвалив країну, яка вбиває українців та знищує наші міста.

"Упевнений, що найкращі танцівники - росіяни. Танцювати перед знаменитими артистами - щастя і везіння. Ніяких страхів не відчував, я - артист балету, і мріяв потрапити в Росію на конкурс. Ця головна мета мене вела", - сказав Гійом.

Як відреагували в мережі

  • "Щось я перестав розуміти. Національна опера України ставить лібрето за участю типа, який у травні 2022 року їздив до Росії і розповідає, яка прекрасна і чудова російська культура? І все це в Києві?"
  • "Гірше тільки те, що солісти Національного театру опери та балету створили трупу Grand Kyiv Ballet і їздять на гастролі з "Лебединим озером", популяризуючи російську культуру і вважаючи, що це ок"
  • "Це повний треш. Вони його мінімум в три вистави запхали в найближчі два тижні. І це при тому, що їхні співробітники на фронті, а одного р*сня взагалі вбила".

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...