"Це тиск на працівників Феміди!": У Дніпрі поліція розпочала справу через... біотуалет біля райсуду (фото)

У Дніпрі поліція розпочала кримінальне провадження й розслідує справу щодо тиску на Амур-Нижньодніпровський районний суд. За повідомленням Вищої ради правосуддя, про тиск повідомила суддя Оксана Богун, передають Патріоти України.

Тиск на суд почав чинитися після ухвалення суддею заборони на знесення рекламних конструкцій у місті Дніпро. Після ухвалення рішення у будівлі суду зникло водопостачання. Представникам суду не вдалося з'ясувати причин відключення.

Також суддя повідомила, що невдовзі перед судом з'явився біотуалет на якому був розміщений напис "Шановні працівники суду! На період проведення робіт, пов'язаних з відсутністю водопостачання та каналізації у приміщенні суду, переконливо просимо Вас користуватися цим біотуалетом. Відповідальний за санітарний стан туалету – суддя Богун О.О. Дякую за розуміння".

Смертельна загроза? Імплантат компанії Маска, вживлений у мозок людини, вперше вийшов із ладу

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:30

Перший встановлений людині імплантат компанії Neuralink, якою володіє американський бізнесмен та мільярдер Ілон Макс, вийшов з ладу після того, як з мозку було витягнуто кілька ниток, що реєструють нейронну активність. Про це повідомляє The Hill. Компа...

"Аналогов нет": У Москві салют до 9 травня запустили просто у натовп

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:24

На південному сході Москви салют до 9 травня запустили просто у натовп. Внаслідок інциденту постраждала людина, яка тікала від палаючих частинок. Про це повідомляють російські телеграм-канали. Під час салюту до Дня Перемоги у московському районі Кузьми...