Це вам не флаєри біля метро роздавати: У Києві жінка заради реклами сиділа на білборді висотою 6 м (фото, відео)

У Києві біля траси помітили білборд зі справжнім кріслом і людиною. Фото та відео незвичної реклами поширили в соцмережах, передають Патріоти України.

Предмет меблів був закріплений на висоті приблизно 6 м. На ньому сиділа жінка у шпагаті й тримала чашку. З'ясувалося, це була реклама нового меблевого магазину на вул. Берковецькій, де і розміщувався борд.

Жовте крісло помічають не вперше. Воно подорожує Києвом і з'являється у людних місцях столиці. Наприклад, у парках і поблизу метро. На ньому можна посидіти й навіть порозмовляти з ним.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...