"Це вогонь!": Зірка "Жіночого кварталу" еротично станцювала на пілоні (відео)

Актриса жіночого кварталу Катерина Нікітіна показала шанувальникам неймовірну пластику і розтяжку під час танцю на пілоні, передають Патріоти України.

"Буде вогонь!" - підписала відео артистка в Instagram. Адже танець і справді вийшов запальним: Нікітіна оберталася на жердині на шаленій швидкості, демонструючи підтягнуту фігуру.

Для танцю актриса вибрала пікантний наряд: сірий топ, чорні міні-шорти, портупея на ногах і стрипи - спеціальне взуття для танців біля жердини з дуже високим каблуком і платформою.

Дівчина без страху виписувала кульбіти на пілоні, цілком віддаючись танцю і музиці. Але так було не завжди.

Нікітіна розповіла, що раніше боялася вийти із зони комфорту, вважала себе непривабливою, але танці у пілона допомогли їй знайти себе: "Мені пілон допоміг не тільки розкріпоститися, але і в житті я стала більш впевнена в собі!!! Моя порада вам, друзі: не бійтеся йти туди, де страшно! Це круто пробувати щось нове, відкриваючи в собі нові грані!!!!"

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...