"Це все, що я можу": Наталка Денисенко звернулася до українських солдатів

Наталка Денисенко проникливо прочитала вірш "Чоловікам" поетеси Олени Теліги, присвятивши його українським солдатам, передають Патріоти України.

32-річна актриса Наталка Денисенко звернулася до українських чоловіків, котрі зараз захищають країну від російського вторгнення. "Безмежно вдячна за оборону, – написала вона у підписі під відео. – Вірш для наших солдатів – це все, що я можу".

Також Денисенко поспівчувала сім'ям загиблих та закликала Росію йти додому. "Держимося! Молімося!!!" - Звернулася вона до українців. Відео зірка опублікувала на своїй сторінці у Instagram.

"Просто до сліз, до мурашок…Браво, Наталю! Віримо у перемогу. Молимося за кожного солдата – синів України. Хай Господь допомагає їм боронити нашу Україну від агресора! Боже, як гарно. Боже, допоможи нам", – написали фолловери.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...