Це виглядало, як шалений трилер: Світоліна стала бронзовою призеркою Олімпіади. Перше інтерв'ю першої ракетки України

Перша ракетка України Еліна Світоліна після поразки в півфіналі на Олімпіаді в Токіо грала поєдинок за бронзову нагороду, повідомляють Патріоти України.

У матчі за третє місце Світоліна зустрічалася з представницею Казахстану Єленою Рибакіною (№20 в рейтингу WTA).

Перший сет видався дуже складним для українки. Еліна взагалі не могла диктувати свої умови й капітально поступилася з рахунком 6:1. А ось у другій партії Світоліна додала обертів та змогла показати кращу гру. На тай-брейку наша співвітчизниця перемогла і "по-валідольному" повернулася в гру.

У вирішальній партії події розвивалися в шаленому темпі: перші три гейми забрала Рибакіна, але Світоліна продемонструвала бійцівський характер та відігралася! Сім матчболів знадобилося українці, щоб закрити матч.

Єлена Рибакіна (Казахстан) - Еліна Світоліна (Україна) - 6:1, 6:7, 4:6.

Після матчу Еліна сказала, що не відчуває ніг, але дуже щаслива.
«Я їхала сюди за «золотом». Сумно, що не змогла, оскільки я, підходячи до фіналу, думала, що вже досить близька до цього та перебуваю у хорошій формі. Але, на жаль, півфінал не склався, і для мене перемогти у бронзовому матчі після неймовірно витрачених зусиль за весь цей тиждень було дуже важливо. Було дуже багато витрачено зусиль та нервів. Ця медаль для мене, звісно, має велике значення. І я дуже рада, що це трапилося зі мною тут. Це дуже неймовірні відчуття», – сказала Світоліна в інтерв'ю «Суспільне» Спорт після бронзового матчу.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...