"Це вимушена спецоперація, заради... порятунку українців": Ганна Різатдінова - про ставлення до війни у Криму

Уславлена українська художня гімнастка Ганна Різатдінова розповіла, що її бабуся, яка мешкає в Криму, підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Бронзова призерка Олімпіади в Ріо-2016 на власні очі переконалася у роботі російської пропаганди. Після 24 лютого Ганна намагається із бабусею не розмовляти на тему війни, передають Патріоти України.

"Вона літня людина, їй 80 років і переконана в тому, що це вимушена операція і що нас рятують. Вона як сказала це мені на початку війни – усе, ми просто не спілкуємось", – цитує Різатдінову "КП в Україні".

Спортсменка зазначила, що у Санкт-Петербурзі її родичі по-іншому реагують на ситуацію в Україні. "Там, дякувати Богу, люди всі розуміють, хочуть поїхати, тому що знають, що насправді відбувається. Підтримують, постійно запитують, як ми і що. А є люди, на жаль, повністю зомбовані", – сказала Різатдінова.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...