"Це вже друга родина": Зеленська зізналася, що продовжує співпрацювати з "Кварталом 95"

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена заявила, що продовжує співпрацювати зі студією "Квартал 95". За словами першої леді, вона мало часу приділяє цій роботі, але все ж це "її друга сім'я", передають Патріоти України.

Зеленська розповіла, що протягом майже 20 років вона занадто багато сил та енергії вкладала у "Квартал 95", щоб залишити їх. Про це дружина глави держави повідомила виданню "BBC News Україна".

Для першої леді ця робота – емоційний шелтер (тайник), а колеги – друзі, які, за словами жінки, не змінили ставлення до неї після її нового статусу. Зеленська зазначила, що дуже цінує це.

Крім того, вона додала, що після обрання її чоловіка вона припинила роботу у "Вечірньому кварталі", але водночас існують і інші проєкти, але які саме – невідомо.


Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...