Це вже не перший "подвиг": Луцький терорист раніше намагався викрасти онука мільйонера (відео)

12-річному хлопчику вдалося вирватися і втекти.

Максим Кривош, якого затримали після захоплення заручників у Луцьку, раніше робив спробу викрадення дитини, інформують Патріоти України.

Як повідомило журналістам джерело у правоохоронних органах, Кривош намагався викрасти 12-річного онука мільйонера. У повідомленні наголошується, що зловмисник розраховував на викуп, однак дитині вдалося вирватися.

"Кривош зі спільниками намагався викрасти 12-річного хлопчика - онука місцевого мільйонера. Ймовірно, задля викупу. Про це журналістам розповіли джерела у правоохоронних органах. Тоді дитина вирвалася і змогла втекти. Злочину як такого не відбулося і Кривош за ґрати не сів", - підкреслюється в повідомленні.

Джерело: ТСН.ua

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...