"Це вже не толерантність, це - сатанізм": Львівська обласна рада вимагає позбавити держфінансування фільм про геїв "Мій юний принц"

Фільм однозначно принижує християнство та знущається з головних християнських символів

мій юний принц

На думку депутатів, втори стрічки "Мій юний принц" знущаються з головних християнських символів.

Львівська обласна рада підтримала звернення депутата Олега Панькевича до Міністерства культури та інформаційної політики України та Держагентства з питань кіно щодо неприпустимості державного фінансування виробництва фільму Хачіка Васіляна "Мій юний принц", зазначають Патріоти України.

Проєкт "Мій юний принц" переміг у конкурсі Держкіно. Відтак на його створення мають виділити 20 мільйонів гривень з державного бюджету. Це має бути перший повнометражний український фільм про гомосексуалістів. Однак депутатів обурює не стільки тема стрічки, скільки те, що в ньому принижують християнські цінності.

"Фільм однозначно принижує християнство та знущається з головних християнських символів. Це фактично сатанинські речі, на які передбачено кошти з державного бюджету України, – заявив Олег Панькевич. – Уже всі мали можливість набрати в інтернеті "Мій юний принц" і подивитися, чи це творчість, чи це знущання над християнством і фактично прямий сатанізм".

Раніше Олег Панькевич також заявляв, що Мінкульт і Держкіно мають не лише позбавити скандальний фільм державного фінансування, а й не допустити його виходу та поширення.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...