"Це ж не артист вибирає, це людина вибирає": Винник розповів, чому не їздить у Росію (відео)

Співак зізнався, що досі часто до нього надходять запити про проведення концертів в РФ.

Популярний український співак Олег Винник розповів, чому не їздить з гастролями в Росію, хоча ще до подій 2014 року він там виступав. При цьому він зазначив, що після початку бойових дій на сході України йому не раз пропонували виступати в РФ. Про це артист розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

Винник зізнався, що досі часто до нього надходять запити про проведення концертів в Росії, але він завжди відмовляє. Іноді навіть пропонують виступити на якомусь заводі, де ніхто не буде знімати, щоб про це ніхто не знав. "Про це вже говорити несерйозно. Як можна собі це уявити. Олег зараз полетів до Росії, виступив і повернувся назад", - зазначив Винник.

На що Гордон заявив, що українські артисти постійно їздять в Росію і там співають, чому ж все ж він так не робить. "Це ж не артист вибирає, це людина вибирає... Я не можу дозволити собі речі, ті, які для мене тяжкі, але не тільки мені тяжкі, вони всім тяжкі", - відповів співак.

Також Винник прокоментував те, що він опинився у базі "Миротворця" після того, як взяв участь у проєкті російського музичного гурту "Мир 519". Він розповів, що йому запропонували виступити з промовою за мир на українській та російській мові. Йому також показали список учасників, в якому був Леонардо Ді Капріо та інші світові артисти, включаючи російських.

"Я подивився (список, -ред.), що начебто незаангажовані. Все реально, сайт, все як має бути. І я взяв участь у цій акції з метою дати якусь частинку любові і меседжу добра і щастя, а потім мене, скажімо, засудили. Ну і запхали мене в цей "Миротворець", - розповів Олег.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...