"Це ж преміальний контент!": "95 квартал" отримає 15% ефіру телеканалу "Дом"

Контент, який надаватимуть чотири медіагрупи для нового телеканалу, - розважальний.

Контент для нового телеканалу для тимчасово окупованих територій України формуватимуть чотири медіагрупи. Про це під час презентації концепції нового телеканалу для окупованих територій повідомила в.о. генерального директора телеканалу UA TV Юлія Островська, передають Патріоти України.

«Звичайно, є виробництво студії «95 квартал», є контент, бо він теж досить преміальний і його любили до цього, і сподіваюся, що люблять і зараз на тих територіях. Зараз сітка дуже жива і зараз частка десь 15%», - сказала Островська.

Водночас, як зазначив заступник голови Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв, контент, який надаватимуть медіагрупи, - розважальний. За словами Потураєва, медіагрупи, з ким проведені перемовини і з ким співпрацює телеканал: це медіагрупа «СтарЛайт Медіа», медіагрупа «1+1», медіагрупа «Україна» та медіагрупа телеканалу «Інтер».

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...