Це ж топтали не "служницю", поліцейську, суддю, прокурорку чи Сергія Лещенка: Постраждалу від нападу ґвалтівника в поїзді "Укрзалізниці" обурила сума компенсації

Скільки б за фізичне та сексуальне нвсильство в потязі відсудив Сергій Лещенко, котрий і без спроб зґвалтування отримує до півмільйона гривень щомісяця?

Московський знайомий дружини Лещенка, Моргенштерн, в таких випадках каже: «дорогая жопа»

"Укрзалізниця" виплатить 100 тисяч гривень моральної компенсації Анастасії Луговій, яка стала жертвою жорстокого побиття зі спробою зґвалтування у поїзді Маріуполь-Київ жорстокого побиття зі спробою зґвалтування у поїзді Маріуполь-Київ. Сама ж постраждала зізнається, що не задоволена такою сумою.Про це важко побита та морально знищена жінка розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1", зазначають Патріоти України.

Резонансна НП з нападом сталася в серпні минулого року, а сам ґвалтівник Віталій Рудзько, який мав кілька судимостей, у квітні помер у СІЗО - від нього Лугова не отримала жодної копійки компенсації.

Зараз суд прийняв рішення, зобов'язавши УЗ зробити виплату, і призначив відповідну суму.

Але замість 100 тисяч Анастасія просила про компенсацію в розмірі півмільйона за двох - за себе і маленького сина, на газах у якого і відбувався тоді напад маніяка-безбілетника, який увірвався до них в купе.

Вже рік жінка змушена відвідувати лікарів, а також спілкується з психологами після пережитого.

"Досі я відвідую остеопата, у мене є порушення хрящів шиї. Зсув від удару стався. Досі проходжу лікування, бо є ще гулі на лобі. Крім того, треба вставити брекети... Також працюю з психологами", - розповіла вона і додала, що все це вимагає грошей.

Після смерті ґвалтівника від раку мозку поліція закрила справу, але Лугова також судилася і з "Укрзалізницею", яка не змогла забезпечити її безпеку. - Бригада просто ігнорувала дії насильника, залишивши важко побиту жінку самостійно боронити себе і свою малу дитину.


"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...