"Це жах": На росТБ несподівано визнали проблеми з рублем і влаштували істерику (відео)

Заступник голови Держдуми Російської Федерації Олександр Бабаков влаштував істерику на росТБ через падіння курсу російського рубля. Він назвав ситуацію "жахом", передають Патріоти України.

Відповідне відео з передачі на пропагандистському каналі "Россия 1" опублікували у Telegram "Центру протидії дезінформації". Бабаков зауважив, що нині в російському інфопросторі звучить брехливе формулювання "плаваючий курс".

"Політика фінансового сектору вже вступає, перепрошую, у протиріччя з інтересами самої країни. У чому це виражається? Ось ми говоримо "плаваючий курс". Якби він був плаваючим, були б параметри – рух від берега до берега. А він у нас падаючий. Ну це жах! І при цьому ми настільки дискредитували рубль, що він уже не цікавий ні населенню, ні індустрії, ні інвесторам, ні внутрішнім, ні іноземним", – скаржився експерт.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...