"Це жесть... я ржу не можу зупинитися": Першокласниця з Трускавця розповіла, що чекає на дітей після школи, - ролик став вірусним (відео)

Першокласниця з Трускавця Львівської області стала зіркою в мережі після висловлювання на лінійці 1 вересня. Шестирічна Адель розсмішила українців відповіддю на питання журналістки "Трускавець Онлайн", чому вона хоче в школу, передають Патріоти України.

"Тому що тут ми будемо спершу гратися, потім підемо вчитися, потім ще підемо вчитися, потім в іншу підемо школу, потім – інститут, і так на роботу, і потім помремо", – радісно сказала першокласниця, махнувши рукою.

Ролик швидко поширився в мережі і зібрав безліч коментарів. Українці посміялися з "оптимізму" та "чіткого плану" дитини.

"Це жесть... я ржу не можу зупинитися... які зараз розумні діти. Причому помремо прямо на роботі", "У дівчинки вже є чіткий план", "Ну все, вона мій кумир", "Істерика! І головне так радісно","Чудово!","Оптімістічненько так","Зате чесно","Ахахах! Головне це послідовність!", – написали в коментарях під відео.

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...