"Це життя": Кернес проситиме Кабмін запустити метро

У місті громадський транспорт перейшов на новий графік. Останнього пасажира метрополітен прийняв 17 березня.

Харківська міська влада готує звернення до Кабінету міністрів з проханням відновити роботу метрополітену. Про це після засідання "Антикризового штабу" в Харкові сказав міський голова Геннадій Кернес, передають Патріоти України.

"Звернення до Кабінету міністрів, щоб вони переглянули, тому що ні Харків, ні Київ, ні Дніпро не витримають цього натиску потоку пасажирів, які сьогодні мають працювати, тому що це трудові колективи тощо", - сказав Кернес.

На питання, чого саме проситиме влада Харкова - повністю запустити метро чи з обмеженнями, Кернес відповів: "Може, з обмеженнями, але запустити метро. Метро - це життя... Вже готується звернення, вже працюємо, не сидимо на одному місці".

Джерело: UA:Суспільне

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...