Цеглиною по голові: У Києві напали на депутата (фото)

На Володимира Назаренка нападають вже не вперше.

Володимир Назаренко. Фото: соцмережі.

У Києві напали на депутата Київради від Свободи Володимира Назаренка, який приїхав на тириторію незаконної забудови. Депутата вдарили цеглиною по голові, однак серйозних трав він не отримав. Про це повідомляє прес-служба ВО Свобода Київ у Facebook, передають Патріоти України.

"На Володимира Назаренка під час виконання ним своїх обов'язків було скоєно напад. Інцидент стався на території незаконної забудови на вулиці Залізничній, 32. Свободівець розбирався на місці з ситуацією, але отримав удар цеглою по голові", - йдеться в повідомленні.

Наразі стан Назаренка нормальний, однак йому довелося викликати швидку. Як зазначається, нападника вже затримали. У прес-службі партії наголосили, що це вже не перший подібний напад на Назаренка.

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...