"Цей хлопчина зобов'язаний був вижити! Серце розривається": На популярному українському курорті сталася страшна НП

У неділю, 25 серпня, під Одесою загинув 21-річний іноземець, якого не вдалося врятувати після НП в морі, повідомляють Патріоти України.

У якийсь момент увагу відпочиваючих привернули галаси дівчини, яка в супроводі п'ятьох чоловіків намагалася винести з води свого брата, жителя Молдови. До хлопця, що не подає ознаки життя, підбігли батьки та інші відпочиваючі.

Людей, здатних кваліфіковано надати першу допомогу хлопцю, поруч не виявилося. За життя хлопця, у якого весь цей час відчувався пульс, боролися до приїзду швидкої допомоги, а добиралися медики, за словами свідків, близько 40 хвилин.

Медики відвезли хлопця в лікарню, але він помер у кареті швидкої допомоги. "Швидка" приїхала на УАЗі ще часів СРСР, хлопець у кому пішов, в "швидкої" немає медичного обладнання, крім тримача для крапельниці! Цей хлопчина зобов'язаний був вижити! Серце розривається", - прокоментувала очевидиця.


"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...