"Цей хлопець повільно виводить мене з ладу зсередини": Ф’юрі несподівано зізнався, чому боїться Усика

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі поділився очікуваннями від поєдинку проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика. За словами Циганського короля, він побоюється українця, оскільки той вивчав великих боксерів і скопіював його стиль. Про це повідомляє The Stomping Ground, передають Патріоти України.

«Так, я дійсно дивився на це раніше і думав про себе. Знаєш, цей хлопець повільно проникає в мою свідомість і виводить мене з ладу зсередини. Я навіть не впевнений, чи зможу нанести хоч один удар, коли настане вечір бою, тому що він так сильно мене сковує.

Він вивчав великих і скопіював мій стиль. Тож тепер я до біса боюся. Так що тепер я до біса наляканий. Боже, вибач мені за лайку. Я справді боюся, він копіює мій стиль, як і все, що я роблю: розмови, образи на пресконференціях, одягаюся, як різні персонажі з фільмів Marvel. Мені просто не терпиться побачити, що він приготував для цього бою. Я насправді стаю його великим фанатом", — сказав Фʼюрі.

Зазначимо, що 18 травня в Саудівській Аравії Тайсон Ф’юрі битиметься з Олександром Усиком за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. У контракті боксерів вказаний матч-реванш.

Екснардеп Лещенко знайшов пояснення, чому має право розважатися в нічних клубах Києва (відео)

четвер, 16 травень 2024, 14:00

Радник голови Офісу президента Сергій Лещенко вважає, що має право грати в столичних нічних клубах з тієї причини, що держсекретар США Блінкен грав на гітарі під час візиту до Києва, передають Патріоти України. «Ви знаєте, я йому вдячний, тому що тепер...

Моторошна ранкова знахідка: На Тернопільщині чоловік виявив на своєму подвір’ї тіло 43-річного сусіда (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:50

Житель Теребовлі, що на Тернопільщині, на подвір’ї виявив тіло сусіда. На померлому були численні тілесні ушкодження. Чоловік викликав поліцію і бригаду швидкої. Про це повідомили у поліції Тернопільської області, передають Патріоти України. Так, за ін...