Цей литовець запам'ятався усім: Гравець української кіберспортивної команди показав непристойний жест росіянам під час гри

Литовський гравець української кіберспортивної організації Natus Vincere (NAVI) показав середній палець російській команді Team Spirit, яка зараз офіційно базується в Сербії. Він зробив це під час гри. Про це повідомляє Dev, передають Патріоти України.

У турнірі, що проходить на Мальті, беруть участь 32 команди, розподілені на 4 групи. Загальний призовий фонд складає $750 000.

Першу мапу, Dust 2, обрану Team Spirit, NAVI виграли з рахунком 13:5. На другій мапі боротьба була більш напруженою, але NAVI знову виявилися сильнішими, завершивши матч з підсумковим рахунком 2:0 (13:5, 13:9).

Найкращим гравцем матчу став Юстінас «jL» Лекавічус з Литви, який у складі NAVI за дві мапи зробив 47 вбивств суперників. Під час гри «jL» показав суперникам непристойний жест – середній палець.

Після матчу Юстінас перепросив за свій вчинок у соціальних мережах: «Дідько, як приємно нарешті здобути перемогу над Spirit. Я хотів би щиро попросити вибачення за надмірні емоції з мого боку, наступного разу це будуть два пальці».

Емігрантка з України разом із чоловіком керувала показом пропаганди РФ у Німеччині

субота, 28 вересень 2024, 15:51

Німецькі митники за дорученням прокуратури Карлсруе ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені в Німеччині російські телеканали RT і "Россия 1". Про це повідомляє DW, передають Патріоти України. За даними видання, сервісом понад дв...

"Ти все одно нікому не потрібна, в тебе батьки-алкаші": У дитбудинку на Львівщині знущалися з вихованців

субота, 28 вересень 2024, 15:03

Директора та працівників навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області звинувачують у фізичному, психологічному та сексуальному насильстві над дітьми. Омбудсмен Дмитро Лубінець повідомив, що, отримавши таку інформацію, терміново відвідав закл...