"Цей невдаха й сам обгорів": У Харкові затримали палія авто відомої блогерки (фото)

Злочинець діяв настільки невміло, що підпалив разом із автівками власний одяг.

Тетяна Коряк. Фото: Інстаграм.

У Харкові правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють в підпалі двох машин, одна з них належить відомій харківській блогерші Тетяні Коряк. Про це повідомили в прес-службі обласного управління поліції, передають Патріоти України.

Ним виявився 32-річний харків'янин. Чоловік підпалив Jeep, після чого полум'я поширилося на припарковану поблизу машину. Слідчі порушили кримінальне провадження за статтею 194 КК України ( "умисне пошкодження або знищення майна"). У разі, якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

"Позаду наша спалена машина! Мені на неї пофіг! Вона була застрахована. Але дивно, погодьтеся, що як тільки справа почала набирати обертів, вирішили налякати. Не вийшло. Дегенерат, який зробив нам підпал, втратив телефон і настільки обгорів, що знайшли в найближчому саду його одяг і шматки обпаленої шкіри ... Подивилися відео з камер спостереження і людина явно не вивчила по ютуб "як правильно підпалити машину", - написала блогер.

Нагадаємо, що в Харкові на проспекті Перемоги згоріли автомобілі Jeep Cherokee і Volkswagen Polo. Перша машина належала Тетяні Коряк. В результаті пригоди ніхто не постраждав, але обидва транспортні засоби були сильно пошкоджені вогнем. Сама блогерша стверджувала, що нападник діяв непрофесійно і отримав опіки. "Настільки обгорів, що навіть яйця обгоріли", - розповіла блогерша в своєму Instagram.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...