"Цей "патріот" колись обізвав мене "бидлом": Військовий жорстко висловився про втечу журналіста за кордон

Журналіст Олександр Піддубний, який від початку повномасштабного вторгнення перебуває в лавах ЗСУ, розповів про свою “жорстку” розмову із ведучим “24 каналу” Олексієм Печієм, який утік за кордон, і спрогнозував його майбутнє. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами Піддубного, він познайомився з Печієм на “Суспільному” під час тренінгу BBC, після чого “зафрендився” у соцмережі. “Потім він несподівано обізвав мене бидлом у якомусь коменті. Як я зрозумів, моя "бидлячість" полягала у хронічній ненависті до росіян, і він мою ненависть просто вже не стерпів. Потім, на моє щастя, я зустрів його на Львівському безпековому форумі і жорстко поговорив. Звали цього "журналіста" з Харкова Олексій Печій”, - написав він.

Піддубний саркастично зауважив, що від 24 лютого 2022, як “справжнє бидло”, він воює в лавах ЗСУ, а тим Олексій Печій, як “справжній патріот”, вестиме інформаційну боротьбу з Європейського Союзу. “З Печія такий борець інформфронту, як з мене балерина, і він буде гідним доповненням Шарія”, - наголосив військовий.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...