Цей птах - не тільки "злодійка": Вбиту горем жінку врятувала сорока (фото)

Надихаюча історія Сем стала сценарієм бестселера "Пінгвін Блум", який тепер перетворився на художній фільм з актрисою Наомі Уоттс в головній ролі.

Жінка впала з балкона під час відпочинку на курорті Таїланду: вона поділилася своєю історією чудесного порятунку сорокою після бажання накласти на себе руки. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Трагедія з 49-річною матір'ю трьох синів Сем Блум з Сіднея (Австралія) сталася на курорті поруч з Бангкоком. У 2013 році вона з чоловіком Кемероном і двома дітьми поїхали на відпочинок.

Однак там сталася трагедія: Сем випала з балкона, коли не витримали перила, на які вона сперлася. Жінка впала з 6-метрової висоти на бетон.

Багатодітна мати отримала травму черепа, який проломився, у неї була кровотеча в головному мозку. Також обидві її легені були розірвані, а деякі хребці зламані. Жінка місяць провела в лікарні Таїланду. Потім її перевели до медустанови Сіднея, де лікарі сказали, що вона ніколи більше не зможе ходити.

Для спортсменки і серфінгістки новини були приголомшливими, і вона почала подумувати про самогубство. Жінка навіть визначила рік, коли скоїть суїцид. У своєму щоденнику вона написала, що зробить це, коли її сини будуть досить дорослими, щоб пережити втрату. Але також жінка не хотіла затягувати, щоб її чоловік зміг знову одружитися.

Але через три місяці після виписки з лікарні і через 10 місяців після трагедії, коли все здавалося безрадісним, у родині з'явився новий член сім'ї. Її син Ной знайшов пташеня, яке, як і Сем, впало з гнізда і сильно травмувалося.

Сорока-самка, яку вони назвали Пінгвіном, випала з гнізда у вітряний день і пошкодила крило. Порадившись з ветеринаром, Сем і сім'я відвезли пташку додому, щоб доглядати за нею. Я думала, що рятую їй життя, але вона рятувала моє", - сказала австралійка.

Незабаром після цього Сем набралася хоробрості, щоб повернутися у воду, і в 2015 році вона потрапила в австралійську команду по параканое на чемпіонаті світу 2015 року в Мілані. Вона навіть зайнялася серфінгом лежачи і брала участь в чемпіонатах світу з адаптивного серфінгу в Каліфорнії в 2018 і 2020 роках, кожен раз виграючи золоту медаль в своєму дивізіоні.

З тих пір Сем була завалена повідомленнями від людей, яких надихнула її неймовірна історія, особливо від тих, хто боровся з травмами хребта. Що стосується Пінгвіна, вона незабаром одужала, а її крило зажило. Птах повернувся в дику природу.

Надихаюча історія Сем стала сценарієм бестселера "Пінгвін Блум", який тепер перетворився на художній фільм з актрисою Наомі Уоттс в головній ролі. Прем'єра відбудеться на Міжнародному кінофестивалі в Торонто (Канада) 10 вересня.

Сем Блум (зліва), Наомі Уоттс (в центрі) і Кемерон Блум (праворуч) на церемонії вручення нагороди GQ Australia Men of the Year Awards в The Star 14 листопада 2018 року в Сіднеї.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...