"Цей засранець не говорить англійською": Непереможний американець послав Ломаченка на х**

Непереможний американський боксер Роландо Ромеро негативно відгукнувся про українського боксера - Василя Ломаченка. Про це він розповів у коментарі для Boxtalk101, передають Патріоти України.

"Чи повинен Теофімо дати Ломаченку реванш? Ні. Пішов він на х**. Лома не заслуговує на реванш, якщо переможе Річарда Коммі, тому що бісов Тео побив їх обох.

Ви вважаєте, що Лома нокаутує Коммі так само, як це зробив Теофімо? У Тео немає жодної потреби з ним битися, у нього є більша риба. Якщо він поб'ється з ним знову, це йому нічого не дасть. Ломаченко навіть, чорт забирай, не продає бої. Цей засранець не говорить англійською. Якщо ти не володієш англійською чи іспанською, то не продаєш бої", - сказав Ромеро.

Зазначимо, що свій наступний поєдинок українець проведе 11 грудня проти колишного чемпіона світу - Річарді Коммі. Поєдинок між Ломаченком та Коммі на прізвисько "Термінатор" відбудеться на легендарній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку.

Цікаво, що обидва боксери раніше програли американцю Теофімо Лопесу, якому сумарно поступилися чотири чемпіонські титули в легкій ваговій категорії.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...