"Цей звук було чути навіть за десятки кілометрів": На сході Польщі почули потужний вибух

Мешканці щонайменше кількох сіл на Мазовії, що на сході Польщі, поскаржились на сильний вибух, який стався близько одинадцятої години вечора, правоохоронці перевіряють цю інформацію. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України.

За повідомленням слухачки RMF FM, близько 23:00 у місті Радзейовіце (Жирардовський повіт, Мазовецьке воєводство) почувся "жахливий шум, що нагадував вибух". За її словами, "вікна і стіни в будинку затремтіли".

Інформацію підтвердила сержант Патриція Сохацька, прессекретарка Жирардівського районного відділу поліції. За її словами, до чергового поліцейського відділку в Жирардові надійшла інформація від мешканців Радзейовіце про те, що вони чули сильний вибух.

Вона додала, що співробітники поліції наразі перевіряють це. Інформації про руйнування чи поранення людей не надходило. У соціальних мережах мешканці кількох мазовецьких міст також писали про потужний вибух. "Аж шибки в будинку затряслися", - написав один з мешканців.

За словами іншого, "цей звук було чути навіть за десятки кілометрів".

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...