Центр Харкова обстріляли з Чорного моря ракетами "Калібр": Стали відомі нові деталі воєнного злочину Росії

Російські окупанти 23 березня із Чорного моря обстріляли центр Харкова, застосувавши ракети "Калібр". Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"У нас центр Харкова вчора вночі піддавався обстрілам із застосуванням ракети типу "Калібр", які були випущені із кораблів Чорноморського флоту РФ. Тобто і звідти до нас уже прилітає", — зазначив Синєгубов.

За його словами, обстріли міста вже стали звичними для жителів Харкова. "44 обстріли з артилерії, танками, мінометами тощо і 140 разів нас обстрілювали з реактивних систем залпового вогню. Тобто, це ми називаємо вже ситуацією стабільною", — каже очільник Харківської ОВА.

Синєгубов зазначає, що найкритичнішою точкою в Харківської області залишається місто Ізюм. Напередодні також постраждало місто Балаклія, а вже зранку 24 березня окупанти завдали удари і по місту Золочів.

"Ми стежимо за цим і, звичайно, що намагаємося довести гуманітарну допомогу до цих населених пунктів, хоча це і залишається досить складно задачею, оскільки ворог нам не дає і не погоджує, відповідно, зелених коридорів для доставки", — додав Синєгубов.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...