Централ-парк виглядає сумно: Українець показав, що реально відбувається в охопленому коронавірусом Нью-Йорку (відео)

Зараз в місті практично не помітна паніка серед населення.

Українець Євген Труханів, який опинився в Нью-Йорку в розпал пандемії коронавірусу, детально розповів про те, яка ситуація складається в місті в останні дні. Відеозвернення він опублікував на своїй сторінці в Facebook 22 квітня, передають Патріоти України.

За словами українця, зараз в місті практично не помітна паніка серед населення. Також він не підтвердили міфи про "трупи на вулицях" і десятки рефрижераторів, які стоять в житлових кварталах.

У своєму ролику наш співвітчизник також показав, як зараз живе місто. "Нікому нічого не хочу і не збираюся доводити, особливо панікерам, перевіряючим кожен день статистику і тим, що живуть за принципом "ми всі помремо", - підписав він відео.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...