Церемонія ледь не зірвалась через халепу: Пожежні врятували наречену і епічно доставили її на весілля (фото)

Наречена з Каліфорнії Джулі Горман їхала на весілля в святковому лімузині, але застрягла в заторі через ДТП. Дівчині пощастило, що поруч опинилися чуйні пожежні, які з помпою доставили її на свято і розповіли про рятувальну операцію в своєму Instagram, передають Патріоти України.

Аварія, через яку автомобіль Горман опинився в заторі, сталася в непогожий дощовий день. Аби не спізнитися, Джулі перевзулася в гумові чоботи і відправилася на церемонію пішки. Саме тоді пожежники, які були поблизу через аварію, помітили наречену і поцікавилися, чи можуть вони їй допомогти.

"Ви ніколи не знаєте, з чим зіткнетеся, працюючи понаднормово в окрузі. Бригада E69 була на місці ДТП, що заблокувало обидві смуги руху на бульварі Топанга. Розчищуючи місце події, вони помітили, що майбутня місіс Горман і дві її подружки йдуть по узбіччю дороги, підіймаючи сукні з бруду. Капітан з цікавості запитав, чи можуть вони допомогти. Дівчата пояснили, що їхній лімузин застряг в пробці, і вони спізнюються на весілля. Без поспіху наречену і її подружок завантажили в пожежну машину і супроводили на місце проведення весілля як раз в останній момент. Вони навіть включили проблискові маячки, коли прибули на місце", - йдеться в Instagram LA County Firefighters.

Кілька тижнів потому вдячна Джулі відправила фотографію в пожежну частину, подякувавши пожежним, які допомогли їй уникнути катастрофи в її важливий день. На фотографії щаслива дружина написала: "Спасибі за порятунок нашого весілля".

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...