Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, передають Патріоти України.

"На місці тієї страшної події пройшла церемонія прощання, яка присвячена усім домашнім улюбленцям та чотирилапим, що несуть службу у різних бойових підрозділах, шукають і рятують людей під завалами, допомагають розміновувати країну та віддають свої життя – заради людей. Кінологічні розрахунки силових структур разом із господарями та просто небайдужими одеситами прийшли підтримати Кєтті та віддали честь і вшанували памʼять усіх тварин, які стали жертвами війни", – йдеться у пості.

На фото від ДСНС видно, що попрощатися з Кєтті прийшли, зокрема, службові собаки та кінологи.

"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

субота, 18 травень 2024, 13:42

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України. Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не стала...

У Новоросійську нова "бавовна": Через пожежу на підстанції тисячі росіян сидять без світла (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:28

Причина пожежі нібито не встановлена. Місцеві жителі заявили, що вночі чули звуки дронів. Інформація уточнюється. Понад 20 тисяч мешканців Новоросійська залишилися без електрики через пожежу. Наразі фахівці займаються її ліквідацією. . Водночас місцев...