Церемонитися не стали: У Туреччині закрили готель, що наплював на карантин - українці встигли засвітитися (відео)

У Туреччині закрили готель, який влаштував для своїх гостей вечірку, що проходить без дотримання карантинних правил. Йдеться про готель Bosphorus Sorgun в районі Манавгат. Участь у заході брали українці, білоруси та росіяни, які приїжджають до Туреччини манівцями, передають Патріоти України.

Скандал в готелі в Анталії вибухнув після того, як один з учасників вечірки злив відео того, що відбувається в мережу. Цією людиною виявився українець-аніматор, який працює в іншому готелі. Через скандал в готель на перевірку відразу ж приїхали представники міністерств і почали розслідування.

Відзначимо, що цей готель відкрився тільки недавно, але після скандалу його закрили. Губернатор Анталії Ерсін Язіджи заявив в ефірі CNN Türk, що готель закритий. Також у власників відкликали туристичний сертифікат, без якого вони не зможуть функціонувати. Гостей, а це п'ять сотень людей з країн колишнього СРСР-розселили по інших готелях. Ніч в готелі коштувала 5-7 тисяч грн в сезон.

Українка Оксана, яка працює в іншому готелі в Анталії, розповіла виданню подробиці скандалу. "У готелі в основному відпочивають українці і росіяни, ясно, що вони святкували Великдень. Але вечірка - це голосно сказано. На честь свята в обід співробітники готелю в масках почали роздавати гостям біля басейну фарбовані яйця, туристи були без масок. Це зняв аніматор, він сам з України, але працює в іншому готелі. Навіщо він це зробив, неясно. Одні кажуть, що раніше він працював в цьому готелі, його звільнили й він зробив це в помсту, інші - що його "заслав" конкуруючий готель зняти компромат. Хлопець проник в готель під виглядом гостя, заплатив за ніч (потім, коли з'ясувалося, що він злив це відео, гроші йому повернули). Відео всього-то дві хвилини. Але шухер великий, з'їхалися люди з міністерств охорони здоров'я, а також молоді та спорту, губернатор Анталії", - розповіла Оксана. Відзначимо, що на відео можна подивитися, що персонал готелю знаходиться в масках, а відпочиваючі цим правилом нехтують.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...