Церква "Добрі новини" довела: До понад 200 зросла кількість жертв, які померли заради "зустрічі з Ісусом"

У лісі Шакахола в Кенії 13 травня виявили ще 22 тіла жертв культу кінця світу, внаслідок чого загальна їх кількість збільшилася до 201. Про це пише Reuters, передають Патріоти України.

"Наша команда судово-медичних експертів змогла ексгумувати 22 тіла сьогодні", - сказала регіональна комісарка Рода Онянча.

Пошуки тіл загиблих ще тривають. За її словами, також було затримано ще одного підозрюваного у справі, таким чином загальна кількість затриманих у зв'язку зі смертю людей досягла 26 осіб.

Протягом цього тижня влада розкопувала неглибокі могили, розкидані в лісі, шукаючи останки та перевіряючи територію в пошуках тих, хто вижив, оскільки сотні людей все ще вважаються зниклими безвісти.

У п'ятницю було розкопано 29 тіл, у тому числі 12 дітей, які були знайдені в одній могилі. У середу кенійський суд відмовив у звільненні під заставу пастору Полу Маккензі, лідеру міжнародної церкви "Добрі новини", якого звинувачують у тому, що він наказав своїм послідовникам морити голодом своїх дітей і себе, щоб вони могли потрапити на небеса до кінця світу.

Культ кінця світу, або культ "голодної смерті" – це культ при Міжнародній церкві "Добрі новини". Його очолює Пол Маккензі Нтенге. Раніше Нтенге вже затримували за підозрою у вбивстві двох дітей шляхом зморення голодом, він був звільнений під заставу.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...