Ці діти ніколи не стануть рабами Путіна: Максим Галкін показав підрослих дітей від Пугачової

false

Російський шоумен Максим Галкін поділився з шанувальниками фотографією своїх дітей від Алли Пугачової - двійнят Лізи і Гаррі. Діти зіркового сімейства широко посміхалися на камеру.

Вони позували біля басейну. Гаррі в чорному спортивному костюмі на фото сидить навпочіпки, а Ліза в ніжно-бірюзовому стоїть поруч із братом і показує на нього пальцем. Помітно, що діти Галкіна і Пугачової дружні.

Шанувальники артистів зазначили, що зіркові батьки не намагаються зробити зі своїх дітей засіб для заробітку, тому дають їм можливість насолоджуватися дитинством.

false

  • "Чому тільки діти Алли і Максима з усіх зірок шоубізу схожі на дітей?"
  • "У супер-батьків супер-діти"
  • "Прекрасна сім'я, згуртована, міцна. Діти вже скоро наздоженуть за зростом батьків, як вони швидко підросли"
  • "Які великі вже!"
  • "Ця фотографія зробила мій день"

Зазначимо, Ліза і Гаррі з'явилися в сім'ї Галкіна і Примадонни за допомогою сурогатної матері. Саме вона виносила двійнят і дала парі можливість стати батьками.

При цьому в Пугачової є дочка Крістіна Орбакайте від попереднього шлюбу.

На межі: На ТОТ виник дефіцит медикаментів, а ліки, які з’являються, йдуть на потреби окупантів, - Центр нацспротиву

понеділок, 20 травень 2024, 14:27

В аптеках на тимчасово окупованих територіях України спостерігається дефіцит медичних препаратів. Більшість ліків, які доставляють на окуповані території, йдуть на потреби окупантів, а не для місцевого населення. Про це пише Центр національного спротив...

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...