Ці кадри зворушили світ: В Австралії поранений "морський диявол" попросив допомоги в людей (відео)

В Австралії дайвер надав допомогу рідкісному гігантському скату, який фактично звернувся за допомогою до людей, повідомляють Патріоти України.

Як розповів NBC News дайвер Джек Вілтон, тварина розміром близько 10 футів (близько 3 метрів - ред.) проплила поруч з ним, явно намагаючись привернути увагу. Він побачив, що в шкірі у ската застряг великий рибальский гачок.

"Це дуже рідко для тварини - розвертатися і повертатися до тебе, показуючи себе", - зазначив він. Інцидент стався в середині травня, коли Мілтон очолював групу дайверів-сноркелістів.

Тварина покірно дозволила людині підпливти до неї ближче, і вона допомогла скату позбутися гачка. Події потрапили на фото і відео.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...