"Ця махіна накрила мене з головою": У Кирилівці дівчина вирішила покататися на "банані" і ледь не загинула (відео)

Після того, як "транспорт" перекинувся вдруге, серед його пасажирів почалася паніка і через неузгоджені дії дівчина дійсно могла загинути.

У Кирилівці Запорізької області катання на надувному "банані" ледь не закінчилося трагедією - дівчина з Мелітополя перекинулася на воді і ледь не захлинулася, після того, як "банан" накрив її зверху. Про це пише місцеве видання "РИА-Мелітополь", передають Патріоти України.

Так, мешканка Мелітополя, яка піддалася на вмовляння друзів і прокотилася на водному атракціоні, розповіла про пережитий досвід в соцмережі. За її словами, її вмовили на поїздку на "банані", навіть незважаючи на те, що вона не вміє плавати. Після того, як "транспорт" перекинувся вдруге, серед його пасажирів почалася паніка і через неузгоджені дії дівчина дійсно могла загинути.

"Умовили мене друзі політати на банані. Плавати я не вмію, але чоловік з гідроскутера каже - все добре буде, ви ж в жилетах. Погодилася на свою голову. Далі був треш. Два рази ми всі разом випадали. І якщо перший раз піднімалися на банан легко, потім стався жах. Ця махіна накрила мене з головою. Я під водою намагаюся її з себе скинути, але нічого не виходить. Як виявилося, мої друзі з іншого боку тягнули його в протилежний бік, не розуміючи, що взагалі відбувається. Чоловік подруги намагався пірнути і виштовхнути мене, але як можна пірнути в жилеті? Тільки випадково мені вистачило запасу повітря, щоб встигнути випірнути з-під цієї "шайтан-машини" і не захлинутися. Загалом, якщо не вмієте плавати, навіть не лізьте туди", - написала вона.

Редакція місцевого видання висловилася про запобіжні заходи та можливі наслідки НП при розвагах на пляжі і порекомендувала бути обережніше з атракціонами. "Промчати з вітерцем по морю і через кілька хвилин опинитися далеко від берега подобається багатьом. А деякі і зовсім, в гонитві за адреналіном, просять перевернути банан на крутому віражі. На жаль, не всі розуміють, що такі розваги можуть бути смертельно небезпечними. При підстрибуванні на хвилях можна отримати важкі травми, а впавши у воду - потонути, незважаючи на наявність рятувального жилета", - пишуть журналісти.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...