"Ця с**а відбиває чужих мужів": У Мелітополі жінка помстилася "коханому" та шокувала користувачів соцмереж (фото)

У Мелітополі Запорізької області жінка незвичайно помстилася чоловікові, який пішов жити до коханки. Громадянка розклеїла по місту їхні фотографії та попередила про небезпеку. Про це пише місцеве видання "Ріа Мелітополь", зазначають Патріоти України.

Як з'ясувалося, скривджена зрадою чоловіка жінка розклеїла містом фотографію "коханого" та його нової пасії. А над фото помістила багатозначний напис: “Будьте обережні. Ця с**а відбиває чужих мужів”.

У коментарях до публікації користувачі з гумором поставилися до ситуації, проте зауважили, що жінка, яка розклеїла фото, повелася неправильно.

  • Себе принизила.
  • І чого досягла? Усі довідалися, яка ти.
  • Навіщо змушувати бути з собою людину, яка тебе не любить, якій ти байдужа?

Важливий крок: ЄС продовжить статус тимчасового захисту для українців, - Стефанішина

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:56

Європейська комісія та Україна погодили продовження статусу тимчасового захисту для українців в ЄС. Його переглянуть, коли покращиться безпекова ситуація в країні. Втім зараз для цього передумов немає. Про це повідомила віцепремʼєр-міністерка з питань ...

Мобілізація в Україні триває: В який термін треба пройти ВЛК і які нюанси варто знати

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:30

11 квітня 2024 року Верховна Рада ухвалила новий закон про мобілізацію. Всі, хто офіційно визнаний обмежено придатним, повинні повторно пройти перевірку ВЛК впродовж 9 місяців. Проходження ВЛК є обов’язковою процедурою для всіх громадян, які бажають вс...