"Ця влада дістала": Розлючені безробіттям та безгрошів'ям росіяни розгромили крамницю з харчами (відео)

У Росії на тлі масового поширення коронавірусу, а також викликаної санкціями через війну з Україною й падінням попиту на вуглеводні економічної кризи і продовження "неробочого" місяця почалися погроми.

У російському місті Ульянівськ (Поволжя) невідомі з вигуками "Ця влада дістала" влаштували напад на супермаркет мережі "П'ятірочка" на вулиці Камишинська. Ними пошкоджено та знищені продукти харчування, повідомляють Патріоти України з посиланням на інформагенцію GuildHall, засновану російськими політемігрантами у Києві.

"Інцидент в магазині мережі "П'ятірочка" за "дивним" збігом обставин трапився після того, як всі дізналися про продовження так званих "канікул" до 30 квітня, що могло означати для деяких продовження неоплачуваних "відпусток", - зазначається у матеріалі.

Чоловіки, що прийшли за покупками, спочатку набирали товари до кошиків, а потім просто почали кричати, що влада ця "дістала", стали скидати зі стелажів продукти харчування. На відео - той хаос, який залишився після того, як чоловіки покинули магазин.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...