"Ця зараза вразила Крим!": На окупованому півострові нові проблеми (фото)

В окупованому Криму не менше половини молоді вражено наркотичною залежністю. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів журналіст, прихильник окупації Олександр Горний, посилаючись на польові дані, повідомляють Патріоти України.

"Ця зараза вразила Крим. Багато про це знають, але мовчать. Скупі рядки в кримських ЗМІ про затримання наркоманів або тих, хто поширює це зло, але тема наркоманії і масштаби цього лиха – табу", — зазначив він.

За словами Горного, в містах і селах народ пробує з цим боротися, але сили нерівні. "Солеторговці через соціальні мережі проникають через будь-які перешкоди, проникаючи навіть у найбільш благополучні сім'ї. Армія "закладників" доз є в кожному населеному пункті", — уточнив він.

Журналіст розповів, що декілька разів був у патрулі з ловлі "закладників" і наркоманів. "Якщо чесно, то страшно, це цілий світ, який існує паралельно нашому. І багато наших знайомих або їхні діти живуть одразу в цих світах. Ті, хто сів на солі й подібну гидоту, їх вилікувати неможливо. Люди згорають за декілька місяців. Страшно за молодь, ми можемо втратити наступне покоління", — додав він.

Горний зазначив, що за наркоманією слідом іде ВІЛ/СНІД, з цієї напасті Крим йде практично на другому-третьому місці одразу після Уралу.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...