Цікава вимога: Туркменських посадовців старше 40 років зобов'язали стати сивими

Тим, у кого зберігся природний колір волосся, потрібно підфарбувати його в сивину.

Чоловіків старше 40 років, які працюють на держслужбі в Лепабському регіоні Туркменістану, зобов'язали бути сивими. Таким чином посадовці мають стати схожі на президента країни Гурбангули Бердимухамедова, інформують Патріоти України.

З серпня 2018 року глава держави з'являється на публіці із сивим волоссям. з 1 лютого чиновникам, працівникам шкіл і лікарень заборонено підфарбовувати волосся. А тим, у кого зберігся природний колір волосся, потрібно підфарбувати його в сивину.

У січні 2019 року держустанови Туркменістану зобов'язали закупити нові портрети Бердимухамедова, на яких той зображений із сивиною. Раніше голова держави на офіційних портретах був з чорними волоссям. Поки президент приховував сивину, посадовців в Лепабському регіоні змушували робити так само.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...