Цілуються в губи та позують у відвертому одязі: 8-річна київська модель закрутила роман з 13-річним блогером (фото)

Деякі коментатори у соцмережах закликали позбавити батьків 8-річної Мілани та 13-річного Павла батьківських прав, оскільки підлітку можуть висунути обвинувачення.

8-річна модель Мілана Маханець хизується своїми стосунками з 13-річним блогером Павлом Паєм, а мати дівчинки активно розкручує Instagram-кар'єру своєї доньки. Про це пише "Великий Київ", передають Патріоти України.

Ця пара в Instagram публікують світлини, на яких вони цілуються, а сама 8-річна Мілана Маханець дуже часто позує у відвертому дорослому одязі. На День усіх закоханих діти орендували окрему квартиру, де знімали "контент" для своїх підписників. Більш того, мати Мілани Дар'я повністю підтримує Instagram-кар’єру своєї доньки та пише, что у дівчинки "усе вийде".

"8-річна київська модель почала зустрічатись із 13-річним Insta-блогером. Вони активно публікують сторіс, де постійно цілуються, дівчинка позує на фото у відвертому дорослому одязі, а її мама це все діло продюсує, заробляючи гроші", - йдеться у публікації.

Українці у соціальних мережах обурилися такою поведінкою дітей та не розуміють, як батьки взагалі допускають таку діяльність. Деякі коментатори закликали позбавити батьків 8-річної Мілани та 13-річного Павла батьківських прав, оскільки підлітку можуть висунути обвинувачення.

"Мені шкода цих дітей, раби соцмереж", "Жах...", Це мамині нереалізовані амбіціі. Бідна дитина", "Який батя - такий син, яка мама така й донька", "Це жахливо! Невже батьки цьому потакають? Дівчинка подобається хлопцеві - це норм. Мімішні відносини - це норм. Але повинна бути межа. Де закінчується мімішність і починається вульгарність та розбещення", "Притягнути тих батьків з обох сторін цієї чудо- пари до відповідальності!", "Цікаво, які служби відреагували на данний допис?", "Жах просто якийсь. Люди добрі, схаменіться... що ви робите? Навіщо так псуєте дітям життя?", - написали українці у коментарях під дописом.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...