Цілився у дівчат: У Києві нетверезий таксист влаштував жорстку ДТП через "помсту" (відео)

Чоловік вже в нетверезому стані напросився на святкування, де почав вести себе неадекватно і ображати присутніх у компанії дівчат.

Водій таксі намагався збити дівчат. Фото: Інформатор.

У Києві в ніч на 19 травня на вулиці Стеценка п'яний водій таксі Uber на автомобілі Opel Zafira мало не збив кількох людей, а потім врізався у вантажівку Mercedes. Раніше у чоловіка стався конфлікт з компанією, яка проживала в хостелі неподалік від місця подій. За словами очевидців, він сів у машину і навмисно хотів збити двох дівчат з цієї компанії, передають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася близько 1:00. За словами очевидців, водій Opel проживає в хостелі, який розташований неподалік від місця подій. Його сусіди святкували день народження одного з друзів. Чоловік, будучи вже в нетверезому стані, напросився на святкування, де почав вести себе неадекватно і ображати присутніх у компанії дівчат. Після чого він вийшов на вулицю і сів у свій автомобіль.

Коли водій помітив, що дівчата з компанії вийшли в магазин, розташований на автозаправці, він спробував скоїти на них наїзд, але їм вдалося сховатися за дерево. Те, що трапилось, побачили інші учасники святкування і спробували витягнути чоловіка з машини. Він спробував втекти від натовпу на автомобілі, мало не збивши кількох осіб, але заскочив колесом на тротуар, через що Opel відкинуло на припарковану вантажівку Mercedes. Після зіткнення, водій вибіг з машини і спробував втекти, проте очевидцям вдалося його зловити і дочекатися приїзду поліції.

Водій заперечує злий умисел у своїх діях. Він підтвердив, що під час події перебував у стані алкогольного сп'яніння і у нього дійсно стався конфлікт з компанією, яка мешкає в хостелі. Однак чоловік заявив, що сів в автомобіль, щоб відігнати його подалі, оскільки побоювався за його зберігання. Після чого до нього підійшли чоловіки з компанії, що святкувала, почали розбивати машину і намагалися витягнути його з салону. Водій запанікував і, намагаючись заблокувати двері автомобіля, влетів у фуру, а чоловіки витягли його з машини і почали бити ногами по голові.

Поліцейські, які прибули на місце події, перевірили водія Opel на драгері. Прилад показав 1,57 проміле алкоголю в крові. Деталі й винуватця події встановить слідство.

Джерело: Інформатор

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...