Цілився в бізнесмена: На курорті Кіпру влаштували криваву стрілянину, страшний момент потрапив на відео

У кафе курортного міста Айя-Напа на Кіпрі відбувся напад: невідомий відкрив вогонь з автомата, поранивши чотирьох осіб. Інцидент стався вночі 15 лютого. Ймовірно, метою нападу міг бути бізнесмен, який покинув заклад за 15 хвилин до НС, передають Патріоти України.

Стрілянину відкрили близько двох годин ночі. Чоловік у капюшоні підійшов до кафе на вулиці Кріо Неро, відкрив вогонь, а потім зник на мотоциклі. Він потрапив на камеру відеоспостереження.

Поліція знайшла автомат Калашникова в підвалі будівлі біля музею SeaLife, за 100 метрів від місця злочину. Постраждалими при інциденті виявилися жінка і троє чоловіків, вони у важкому стані. Жінці знадобиться операція. Уточнюється, що вони не мають відношення до бізнесмена.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...