Ціна краси: У секс-бомби з "Маски-шоу" критична проблема зі штучними "персями"

У колишньої учасниці комік-трупи «Маски», 51-річної актриси Евеліни Бльоданс почалися серйозні проблеми з силіконовими грудьми. Про це пише «Собеседник», передають Патріоти України.

Пластичний хірург Мадіна Байрамукова вважає, що операція зі збільшення бюсту кілька років тому була проведена не дуже вдало, за що актриса розплачується досі. Одна з проблем носить естетичний характер - фахівець, який робив операцію, не врахував анатомічні особливості Бльоданс. «Груди Евеліни від природи мають своєрідну форму: це можна легко побачити на фотографіях. Молочні залози у неї широко розставлені відносно одна одної. При збільшенні грудей хірургу необхідно було б врахувати цю анатомічну особливість. Тоді молочні залози у Бльоданс виглядали б більш естетично і привабливо», - розводить руками Байрамукова.

Більш того, за словами фахівця, Бльоданс терміново потрібно нове хірургічне втручання. Мадіна Байрамукова вважає, що у артистки почався так званий птоз молочних залоз. Так називають опущення грудей, яке відбувається через розтягнення тканин, втрату пружності та еластичності шкіри. Якщо знову не лягти під ніж хірурга, з часом ситуація буде тільки погіршуватися. «Через птоз молочних залоз втрачається красива форма і контур грудей. Евеліні показана повторна маммопластика з підтяжкою. Тонкощі необхідно обговорювати з пластичним хірургом під час прийому. Одне можна сказати точно: якщо не приділяти даній ситуації належної уваги, проблема тільки посилиться», - резюмувала лікарка.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...