"Цінна" підтримка: Липецький зоопарк передав російським військовим "на фронт" двох павичів

Липецький зоопарк відправив російським військовим на фронт в Україну двох павичів в розрахунку, що "краса цих птахів скрасить бойові будні солдатів". Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України.

Птахів передав директор Олександр Осипов у рамках акції "Хто, якщо не ми". Їх відправили роті 252 мотострілецького полку ЗС РФ.

"Краса птахів надихає хлопців у важкій бойовій обстановці, приносить частинку радості. Це не реклама зоопарку, а подарунок від щирого серця. Щойно надійшла заявка від бійців, зоопарк відразу вирішив передати їм птахів. Сподіваємося, що краса цих птахів скрасить бойові будні солдатів", - заявили у зоопарку.

Не миттям так катанням: В Індії чоловік вижив після удару блискавки, але "побожні" сусіди втопили бідолаху у гною

вівторок, 21 травень 2024, 7:15

В Індії чоловік пережив удар блискавки. Після цього сусіди втопили його в коров'ячому гною. Про це пише Unilad. . Чоловік прогулювався ринком у селі Памара в індійському штаті Одіша. Раптом у нього вдарила блискавка, але чоловікові неймовірно пощастил...

Великий удар по кишені! Ліки в Україні можуть миттєво подорожчати на 15% - маркетплейси можуть знищити

вівторок, 21 травень 2024, 6:42

В Україні Держлікслужба зареєструвала проєкт постанови Кабінету міністрів, яка може призвести до різкого подорожчання ліків. Якщо проєкт ухвалять, розміщувати інформацію про ціни на ліки та бронювати їх можна буде тільки через сайти самих же аптек. Це ...