Ціною у життя: У Львові спроба зробити селфі обернулася для хлопця страшною смертю

У середу, 29 січня, пізно ввечері у Львові на залізничних коліях загинув юнак 18 років. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Так, відомо, що молодий чоловік, місцевий житель загинув на вулиці Опришківська, при цьому він там був зі своїм товаришем. Юнак заявив товаришу, що хоче зробити селфі на вагоні-цистерні, заліз на вагон і отримав сильний удар струмом.

У поліції вирішили відкрити кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) з поміткою "нещасний випадок". Обставини події встановлюються.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...