"Ціни шалено високі, море брудне": Українець розповів про "рай і пекло" відпочинку в Чорногорії

Український політтехнолог та народний депутат Верховної Ради шостого скликання Віктор Уколов розповів про відпочинок у Чорногорії, де нещодавно запровадили нові заходи з боротьби проти ковіду, зазначають Патріоти України.

За словами політика, в Чорногорії є і рай, і пекло. Останнє — у Будві, де спостерігається справжнє «паломництво» туристів, і де місцеві підприємці вимушені винаймати додаткових працівників, які «пропонують усереднені туристичні страви, туристичний сервіс і культуру так, як вони її розуміють у чорногорському або сербському глухому селі».

«Пляжі забиті велетенською кількістю людей. Всюди гримить танцювальна музика і щільно стоять лежаки. Ціни шалено високі — лежак 20 євро на день, або 10 євро на годину. Обід по одній страві на двох, який вчора в селі коштував 23 євро, у Будві — 72 євро. Море, на жаль, о 16:00 вже брудне: бички, целофановий пакет, якесь огидне лайно», — пише Віктор Уколов на своїй сторінці у соцмережах. Політик відвідав пляж біля Будви та пересвідчився, що там картина ще гірша, бо нема води, аби помитися.

Проте у горах зовсім інша картина: у Которській затоці — прозора вода, безкоштовний пляж, чудові люди. Хоча добратися туди без машини проблематично. Та й машиною непросто — Уколов піднімався панорамною дорогою, де 28 поворотів серпантину.
«Тепер ми вже в раю у горах. Висновок — бідні люди, які приїхали в Чорногорію не на машині. Їх будуть обдирати як липку, хоч вони мають вибір — за 120 євро будь-який таксист унизу готовий влаштувати екскурсію в гори, де ми зупинилися. До речі пожежі звідси далеко. Поки все гаразд», — додає політик.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....