Ціни собі не складе, "слуга народу": "Нах*й пошли, для вас я царь и Бог", - одеський суддя влаштував ДТП, ще й принизив поліцейських (відео 16+)

Креатура "підрахуя" Ківалова якось не помічає, що в країні начебто все змінилося

В Одесі суддя Одеського апеляційного адміністративного суду Запорожан Дмитро Валерійович на автомобілі влаштував ДТП і нахамив поліцейським. Про це повідомляють в групі "Баба і кіт" у Facebook, зазначають Патріоти України.

Суддя послав правоохоронців, коли ті підійшли до його машини, щоб оформити протокол після аварії. Поліцейські попросили поважати себе і нагадали, що у нього в салоні знаходяться діти. Також після хамської поведінки Запорожана запитали його думку про себе, що він Бог і Цар. Той відповів позитивно.

Відзначають, що ще в січня 2019 року суддя на Mercedes ML250 в'їхав в припаркований автомобіль, але просто залишив місце події. Все зафіксовано на відеокамери, ніяку відповідальність за це Запорожан не поніс, збитки не компенсував.

"Так ось цей суддя повністю "реформований" і пройшов всі перевірки, передбачені судовою реформою. 28 вересня 2018 року без участі Громадської ради чесноти Вища кваліфікаційна комісія суддів України "ретельно" його перевірила, визнала цілком доброчесним і благословила на довічне суддівство. Тому не дивно, що він вважає себе Богом і царем і відчуває свою повну безкарність", - написали в мережі.

У декларації судді його авто марки Mercedes відсутнє. Сім'ї у нього теж нібито немає, як і власного майна. Згідно з декларацією, він проживає в кімнаті площею 13 кв.м.

"А ось після визнання його ВККС доброчесним почав отримувати зарплату більше 100 000 грн. щомісяця. До речі, Дмитро Валерійович є сином сумного екс-ректора Одеського медуніверситету Валерія Запорожана, якого Уляна Супрун звільнила рік тому. Він якраз судиться за повернення собі посади", - уточнили в групі.

Користувачі мережі відреагували на ситуацію і засудили дії судді.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...