Ціни в магазинах нижчі, однак ринок вабить своєю атмосферою: Скільки коштує борщовий набір в Україні (відео)

​У різних регіонах країни ціни на капусту, буряк і моркву різняться в рази.

Головні інгредієнти борщу коштують неоднаково, як у підсумку й сам борщ, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Легендарний одеський Привоз. Морква продається по 15 гривень, капусту можна придбати на лічені гривні дешевше. На ринку існує правило: купують лише у знайомих продавців, тому цінників майже немає, а торгуватися та скинути можна одну-дві гривні за кілограм. Покупці кажуть, що ціни на продукти потрохи підіймаються вгору і радять, де знайти дешевше – у магазинах. І вже в найближчих морква продається по 5,55 грн.

Біля овочевих розкладок у запорізькому магазині – справжній ажіотаж. Ціни помірні – від 4 до 5,5 гривень. І така само упередженість покупців щодо базарного торгу: "На ринку дорожче, та ще й надурять". Однак чимало запоріжців прямують за продуктами саме на базар – це, принаймні, атмосферно, бо можна порівняти, помацати, поспілкуватись та поторгуватись. Ціни на продукти можна зустріти такі: буряк від 12 до 20 грн, капуста 10, морква 12.

Приблизно така сама картина в Києві: на базарі буряк і морква коштують по 20 грн, капуста 10, а в крамницях усе можна знайти за нижчими цінами. Продавці на ринку припускають, що в супермаркетах дешевше, бо там заробляють на обсягах, а покупці на базар ідуть традиційно за вибором і спілкуванням. "На базарі цікавіше", - пояснюють люди.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...