Цю націю не зламати! Летіли "Шахеди", працювала ППО, а одесити співали гімн України та "Червону калину" (відео)

Новий 2024 рік українці відзначили не салютами, а піснями. О 12 ночі одесити виконували символи нинішньої війни - гімн України та "Ой у лузі червона калина", поки у них над головами збивали російські "Шахеди". Ролики опублікували у соцмережі Х, передають Патріоти України.

У новорічну ніч повітряна тривога тривала з 23 години, але це не завадило одеситам святкувати. Щобільше, сусіди житлових комплексів визирнули з вікон та почали співати пісні, які гуртують українців ще з 24 лютого 2022 року.

"Бачите, як гарно без феєрверків, яке єднання українців в новорічну ніч! ... Одеса!" – такий підпис отримало одне з відео, де лунала "Ой у лузі червона калина".

"Ви дійсно найсильніші!", "Це вогонь!", "Ну не заставляйте мене плакати", "Люблю українську Одесу" – захоплювалися співом користувачі.

Виявилося, що не лише в цьому житловому комплексі були патріотичні співи. Користувачі зазначили, що в центрі міста та в деяких інших районах міста о 00:00 лунав гімн України, а у деяких дворах навіть звучала славнозвісна пісня про Володимира Путіна, яку футбольні вболівальники часто кричать на матчах.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...