Цього разу зі "спецефектом": Якутський "скульптор" вже зліпив із гною черговий символ Нового року (фото, відео)

У коментарі журналістам Михайло Боппосов сказав, що присвячує цю роботу своїм ровесникам-одноліткам, яким в рік Бика виповниться 60 років, а також медикам.

В Якутії (Російська Федерація) місцевий майстер Михайло Боппосов створив з гною символ наступаючого 2021 року за східним календарем - скульптуру Бика, з ніздрів якого йде пара. Про це повідомили в місцевому виданні News.Ykt.Ru, опублікувавши фото і відео цього специфічного витвору, передають Патріоти України.

У коментарі журналістам Михайло Боппосов сказав, що присвячує цю роботу своїм ровесникам-одноліткам, яким в рік Бика виповниться 60 років, а також медикам, які борються з коронавірусом.

"Моя скульптура топче ногами коронавірус, і я сподіваюся, що наступного року світ поборе цю підступну хворобу. Користуючись нагодою, хочу висловити величезну подяку колективу хірургічного відділення Майїнської центральної районної лікарні: цього року я зламав руку і лікувався там, лікарі дуже уважно і з душею ставляться до кожного пацієнта", - сказав він.

Майстер з Таттинського улусу раніше прославився своїми незвичайними скульптурами, які він виконує з екологічного матеріалу - гною. "Дочекалися! Боппосов везе на презентацію своє нове творіння!" - прокоментували появу чергової скульптури земляки автора.

Яніна Соколова прокоментувала свою рекламу психологічної допомоги, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 20:27

Кілька днів тому у центрі Києва з’явилася реклама служби психологічної допомоги із депресивними написами, які обурили українців. Журналістка Яніна Соколова, чий фонд розмістив рекламу, визнала, що вони помилилися із концепцією, передають Патріоти Украї...

Двічі виводив особовий склад з оточення. На війні з Росією загинув тренер із гімнастики

вівторок, 21 травень 2024, 20:16

На війні проти російських окупантів загинув український тренер Андрій Лифар. Про це повідомляє Ukrainian Gymnastics Federation, передають Патріоти України. Про чоловіка відомо, що він був родом із Лисичанська Луганської області, мав позивний Акробат. М...